comment 0

Een dag met een missie

Eerder schreef ik over de etui die ik maakte voor Anna. Ik geef toe, het was een beetje gevalletje grote mond van mij omdat ik nog nooit zo’n ding gemaakt had maar ‘het wel even zou doen’. Een uitdaging kan ik echter altijd waarderen dus ik voegde daad bij het woord en er rolde zowaar een prachtig exemplaar uit mijn naaimachine.

Vervolgens liep ik tegen een paar leuke stofjes aan en zo besloot ik voor mezelf ook eentje te maken. Want altijd handig, zo’n etui. Deze versie kreeg uiteindelijk niet mijn goedkeuring; ik had wél de smaak te pakken!

Ondertussen liep Anna vrolijk te pronken met haar frisse peertjes en werden een paar andere dames op kantoor daar hebberig van. Of ik er voor hen ook eentje wilde maken. Natuurlijk wilde ik dat.

En daar ben ik vandaag eens goed voor gaan zitten.

werktafel

Mijn “georganiseerde” werkplek

Hier is mijn werkplek nog redelijk georganiseerd. Na een paar uur naaien ligt de hele kamer bezaaid met stoffen, scharen en klosjes. Ik naai vandaag 4 etuitjes. Voor Eva bedacht ik bloemen, Mariska had zelf al een voorkeur en voor Denise koos ik blauw en geel. Omdat ik er lekker in zat maakte ik ook een nummer 4.

zelf een tasje maken / handgemaakt tasje / toilettasje/ make up tasje / www.geensteekjelos.wordpress.comzelf een tasje maken / handgemaakt tasje / toilettasje/ make up tasje / www.geensteekjelos.wordpress.comzelf een tasje maken / handgemaakt tasje / toilettasje/ make up tasje / www.geensteekjelos.wordpress.comEen dag met een missie

De kaartjes maakte ik er ook bij. De ‘handmade’ stickers bestelde ik hier.

zelf een tasje maken / handgemaakt tasje / toilettasje/ make up tasje / www.geensteekjelos.wordpress.com

En zo verliep deze donderdag onverwacht zeer creatief. (anders had ik waarschijnlijk ramen staan lappen)

Mijn dank aan Eva, Mariska, Denise en Anna voor de inspiratie en hun aandeel in de eerste editie van een heuse ‘GeenSteekjeLos’ collectie!

Advertenties
Filed under: Blogs, Handgemaakt door Geen Steekje Los

About the Author

Geplaatst door

Welkom op mijn blog! Ik ben Montserrat en ik heb een passie voor mooie stoffen, mijn naaimachine(s) en designs uit de jaren '60 en '70. Ik ben geboren in Spanje. Dertiger. Moeder van Hugo. Stoffeerder van beroep en coupeuse in opleiding. Creatief. Nachtbraker. Gepassioneerd. Ongeduldig (ik hou niet van moeilijk gedoe). Lief. Praktisch. Mijn inspiratie is eindeloos en daar schrijf ik graag over!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s